Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα επιστροφής ολόκληρης ή μέρος της παραγγελίας μέσα σε 14 ημερολογιακές μέρες από την ημερομηνία παραλαβής της, πάντα και μόνο με την προσκόμιση του παραστατικού αγοράς ( απόδειξη/τιμολόγιο ).
Στην περίπτωση υπαναχώρησης ο καταναλωτής υποχρεούται να αποστείλει το προϊόν στην αρχική τους κατάσταση και εφόσον δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις από το προϊόν, δεν εχει χρησιμοποιηθεί το προϊόν και ούτε έχει πλυθεί. Τα προϊόντα προς επιστροφή αποστέλλονται αποκλειστικά στην ακόλουθη διεύθυνση:
pandronfashion, Πολυτεχνείου 12, ΤΚ 54626, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Η επιστροφή γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρίας μας.
Οι επιστροφές χρημάτων θα γίνονται πάντα με τον ίδιο τρόπο που έγινε και η πληρωμή.
Για την επιστροφή του προϊόντος απαιτείται η απόδειξη αγοράς, οπότε και μας αποστείλετε φωτογραφία με email ή στη συνομιλία μας στο Instagram/Facebook, και αναφέρετε τον λόγο επιστροφής του προϊόντος και τα προϊόντα που θέλετε σε αντικατάσταση.
Όταν λάβουμε το αίτημα σας, θα σας επιβεβαιώσουμε το αίτημα σας.
Σε περίπτωση αλλαγής προϊόντων εντός Ελλάδος, με την προσκόμιση του παραστατικού αγοράς ( απόδειξη/τιμολόγιο ) η πρώτη αλλαγή έχει δωρεάν μεταφορικά. Η δεύτερη αλλαγή και οι επόμενες, χρεώνονται 3ευρω την φορά. Θα στείλετε πίσω στην εταιρεία μας τα προϊόντα προς αλλαγή με την απόδειξη αγοράς με τις οδηγίες που θα λάβετε μετά την έγκριση της αλλαγής σας.
Θα επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας με μήνυμα εμαιλ ή στο Instagram ή Facebook ή τηλεφωνικά στο 6983200728 και θα μας ενημερώσετε για την αλλαγή που επιθυμείτε να κάνετε.. Τα προϊόντα προς επιστροφή αποστέλλονται μόνο με την εταιρεία που συνεργαζόμαστε και είναι η SPEEDEX COURIER και αποκλειστικά στην ακόλουθη διεύθυνση:
Πολυτεχνείου 12, ΤΚ 54626, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, pandronfashion
Όταν παραλάβουμε το δέμα επιστροφής θα γίνει ποιοτικός έλεγχος ώστε να επιβεβαιωθεί ότι τα προϊόντα έχουν όλα τα καρτελάκια σήμανσης, το προϊόν είναι στην αρχική του κατάσταση, δεν έχει χρησιμοποιηθεί ούτε έχει πλυθεί και τότε θα γίνει η ολοκληρωθεί για την αλλαγή σας. Αμέσως μετά θα σας αποστείλουμε με δωρεάν μεταφορικά τα νέα προϊόντα στη διεύθυνση που θα μας έχετε υποδείξει.
Σε περίπτωση αλλαγής προϊόντων στην Κυπρο, με την προσκόμιση του παραστατικού αγοράς ( απόδειξη/τιμολόγιο ) η κάθε αλλαγή έχει χρέωση μεταφορικών 6ευρω.
Θα επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας με μήνυμα εμαιλ ή στο Instagram ή Facebook ή τηλεφωνικά στο 6983200728και θα μας ενημερώσετε για την αλλαγή που επιθυμείτε να κάνετε. 
Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, με την προσκόμιση του παραστατικού αγοράς ( απόδειξη/τιμολόγιο )
Θα επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας με μήνυμα εμαιλ ή στο Instagram ή Facebook ή τηλεφωνικά στο 6983200728, ότι επιθυμείτε να γίνει επιστροφή χρημάτων και αναφέρετε τον λόγο επιστροφής του προϊόντος. Όταν παραλάβουμε το δέμα επιστροφής θα γίνει ποιοτικός έλεγχος ώστε να επιβεβαιωθεί ότι τα προϊόντα έχουν όλα τα καρτελάκια σήμανσης, είναι στην αρχική του κατάσταση, δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ούτε έχουν πλυθεί και τότε θα γίνει η έγκριση για το αίτημα σας.
Η επιστροφή χρημάτων θα γίνει από μια από τις συνεργαζόμενες τράπεζες μας (Alpha Bank, Eurobank, Εθνικη Τραπεζα, Παγκρήτια Τράπεζα) στη τράπεζα και στο όνομα δικαιούχου και τον αριθμό λογαριασμού (IBAN) στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση του ποσού. Η επιστροφή του ποσού της αξίας των προϊόντων γίνεται μέσα στις επόμενες 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του επιστρεφόμενου προϊόντος. Σε περίπτωση κατάθεσης σε διαφορετική τράπεζα από τις τράπεζες που συνεργαζόμαστε, γίνεται επιμερισμός των τραπεζικών εξόδων στο Δικαιούχος (Πελάτης) και τον Καταθέτη . Το κόστος μεταφορικών της αποστολής της παραγγελίας δεν επιστρέφεται καθώς αφορά αποστολή με υπηρεσία ταχυμεταφοράς.
Για παραγγελίες εντός Ελλάδος, θα επικοινωνήσετε με την εταιρεία κουριερ SPEEDEX και θα ζητήσετε αποστολή δέματος με χρέωση παραλήπτη, θα δηλώσετε κωδικό παραλήπτη 184642. Τα προϊόντα προς επιστροφή αποστέλλονται αποκλειστικά στην ακόλουθη διεύθυνση:
Πολυτεχνείου 12, ΤΚ 54626, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 
Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων τα έξοδα αποστολής για να μας στείλετε το δέμα είναι του πελάτη και είναι 5 ευρώ τα οποία θα αφαιρεθούν από την επιστροφή χρημάτων στην αξία των προϊόντων που επιστέφετε,
Για παραγγελίες στην Κύπρο, θα επικοινωνήσετε με την εταιρεία KRONOS EXPRESS και θα ζητήσετε αποστολή δέματος με χρέωση παραλήπτη, θα δηλώσετε κωδικό παραλήπτη 184642. Τα προϊόντα προς επιστροφή αποστέλλονται αποκλειστικά στην ακόλουθη διεύθυνση:
Πολυτεχνείου 12, ΤΚ 54626, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 
Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων τα έξοδα αποστολής για να μας στείλετε το δέμα είναι του πελάτη και είναι 6 ευρώ τα οποία θα αφαιρεθούν από την επιστροφή χρημάτων στην αξία των προϊόντων που επιστέφετε,
Για την διαδικασία επιστροφής χρημάτων σε τράπεζα εξωτερικού το έμβασμα το επιβαρύνεται ο Δικαιούχος (Πελάτης) και όχι ο Καταθέτης
Σε περίπτωση σφάλματος της εταιρείας στην αποστολή του προϊόντος ή παραλαβής ελαττωματικού προϊόντος τα έξοδα αποστολής της νέας αποστολής επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου την εταιρεία μας.